Fotball-livet

Fotball er en livsstil

Informasjonsmøte om treningsleir

Obligatorisk møte onsdag 6. des kl 19 i bokkaféen i underetasjen i Langhuset

Spillerpresentasjon - Stian T

Vi fortsetter med spillerpresentasjonene som vi begynte med i vår. Slik at vi blir litt bedre kjent. Denne gangen er det en av de eldste, som blir senior etter denne sesongen. Stian er den mest treningsvillige i hele laget. Det har også gjort at han ifølge trener Sturla har hatt den største personlige framgangen av alle i spillergruppa det siste året.

Spillerpresentasjon - Daniel L

Vi fortsetter presentasjonen av spillerne våre. Slik blir vi litt bedre kjent. I dag er turen kommet til keeperen som spiller ut ballen og setter i gang spillet med en presisjon som mange kan misunne. Når han vurderer kampsituasjoner, er det vel verdt å lytte.

Spillerpresentasjon - Nikolas B

Vi fortsetter presentasjonen av spillerne våre. Slik blir vi litt bedre kjent. Vi sier bare "Ingen over, ingen ved siden"

Spillerpresentasjon - Joakim K

Vi fortsetter presentasjonen av spillerne våre. Slik blir vi litt bedre kjent. I dag er turen kommet til en av lagets blideste og en som alltid stiller opp.

Spillermøte 22. mai 2017

Sturla inviterte til spillermøte for å høre hvordan vi har det på laget og hva vi vil framover. Her kan du lese hvordan det gikk. Del og diskutér gjerne med de som ikke var til stede.

Spillerpresentasjon - Andreas F

Vi fortsetter presentasjonen av spillerne våre. Slik blir vi litt bedre kjent. I dag er turen kommet til vise-kapteinen til Langhus G19 sesongen 2017.

Spillerpresentasjon - Aleksander D

Nå begynner vi en serie med presentasjoner av den flotte gjengen med spillere som utgjør Langhus IL Fotball G19 i år. Så kan vi bli litt bedre kjent. Vi begynner med kapteinen.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
26.05 18:30 Haraløkka kunstgress H  
Langhus IL Fotball Gutter 19 år - Bøler 2 -  
26.05 18:30 Haraløkka kunstgress H  
Langhus IL Fotball Gutter 19 år - Bøler 2 -  
Spiller Alder Kamper Assists Mål
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift