Langhus svømmehall, arbeid i Langhus idrettspark før påske.

forbindelse med prosjektet ny svømmehall på Langhus er det planlagt potensielt støyende arbeider i Langhus idrettspark 15. 16. 17. april. Det skal borres en testbrønn 300m ned i grunn for å kartlegge varmeledningsevnen til fjellet og avdekke hvor egnet det er for å hente ut bergvarme. Det er ikke avgjort om vi skal etablere en brønnpark, eller hvor den i så fall skal ligge, men testen vil gi oss verdifull informasjon om grunnforholdene og bidra til å avgjøre hvor mange brønner man vil trenge. Arbeidene vil foregå i området i området øst for fotballbanen, se bilde under, men vil medføre noe trafikk og støy i idrettsparken. Fint om dere kan hjelpe meg å videreformidle denne informasjonen til berørte parter.

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 269365
Ubetalt antall: 150