Langhus IL Fotball sertifisert som kvalitetsklubb

Langhus IL Fotball ble i går, 4. mars 2019 på kretstinget i Oslo Fotballkrets, tildelt sertifisering som kvalitetsklubb nivå 1. Å være en kvalitetsklubb innebærer at klubben tilfredsstiller Norges Fotballforbunds kvalitetskriterier for god klubbdrift. Vi har arbeidet målbevisst for å komme dit vi er og har nå et fint utgangspunkt for den videre utviklingen av klubben.

Abonner på siste nytt fra hovedsiden

For brukere med Outlook-klient på egen pc:kopier linken under inn i RSS-feedermappen i lokal Outlook-klient:

Gå til "RSS-feeder"-mappen, høyreklikk og velg "Legg til en ny RSS-feed" og lim inn linken i linjen over. Du vil deretter motta en melding i denne mappen hver gang hovedsiden oppdateres med en ny artikkel.

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 252761
Ubetalt antall: 146