Macron er klubbens nye utstyrsleverandør

Styret besluttet denne uken å inngå avtale med Skandinaviske Sportsimport AS om levering av utstyr fra Macron

Erreas norske importør måtte i fjor høst melde oppbud. Follo Sport overtok agenturet og videreførte selskapets forpliktelser inntil videre.  Klubben innhentet tilbud fra både Follo Sport og andre.  Styret besluttet denne uken å inngå avtale med Skandinaviske Sportsimport AS om levering av utstyr fra Macron. 

Macron er leverandør av sportsklær og utstyr til idrettslag og foreninger. Nasjonalt har Macron avtaler med blant annet FK Haugesund, Kristiansund og Stabæk Fotball i Eliteserien for herrer, samt i underkant av 300 andre breddeidrettslag i Norge.  Macron ble stiftet i 1971 og er opprinnelig fra Bologna i nord-Italia. Macron er en av de ledende klubbleverandørene i Europa med tilstedeværelse i de aller fleste ligaene i Europa. Aller størst er de i Italia med hele 6 kontrakter i Serie A med blant annet Lazio, Bologna og Udinese. I England er Stoke og Nottingham Forest blant de største, mens Deportivo La Coruna og Real Sociedad er de største i Spania.

Lagene vil i år få nye drakter. Prøving og bestilling vil starte så snart prøvekolleksjoner er mottatt.

Bestillinger av utstyr skal heretter kun skje hos Macron.  Inntil videre skal alle henvendelser gå gjennom vår daglige leder.  Klubben vil i løpet av våren etablere en liten butikk i egne lokaler i tillegg til at vi i løpet av kort tid åpner en ny nettbutikk hos Macron.


Abonner på siste nytt fra hovedsiden

For brukere med Outlook-klient på egen pc:kopier linken under inn i RSS-feedermappen i lokal Outlook-klient:

http://kxweb.no/portal/public/clubNewsFeed.do?rows=10&siteId=499

Gå til "RSS-feeder"-mappen, høyreklikk og velg "Legg til en ny RSS-feed" og lim inn linken i linjen over. Du vil deretter motta en melding i denne mappen hver gang hovedsiden oppdateres med en ny artikkel.
 


 

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

 
Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 252761
Ubetalt antall: 146
Betalt beløp: 1053665
Betalt antall: 546
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift