Nye samarbeidspartnere på sponsorsiden

Det jobbes mye i regi av klubben og resultatene blir lagt merke til i nærmiljøet vårt. Det er meget hyggelig å informere om at klubben har fått to nye støttespillere med på laget. I tillegg til våre trofaste støttespillere igjennom en årrekke har vi i klubben nå tegnet sponsoravtaler med Meny Langhus, se link; www.meny.no og OBOS avdeling Ski, se link; https://www.obos.no/

Klubben har trukket a-lag senior herrer fra videre spill i 4. divisjon

Et gjennomsnitlig 4. divisjonslag i norsk herrefotball trener 4 ganger i uka gjennom vinteren som forberedelse til sesongen.

Tine Fotballskole

Langhus IL Fotball inviterer gutter og jenter fra 6-12 år (f. 2007-2013) til årets fotballskole i Langhus Idrettspark MANDAG 24. - TORSDAG 27. JUNI 2019 KL. 10-14 med mulighet for utvidet tilbud (FFO) kl. 08:30-10:00 og 14:00-15.30. NB: utvidet tilbud er ikke et spisset tilbud - kun lenger dag . Begrenset med plasser

Per-Einar Gjelsvik ansatt som sportslig leder, trenerutvikler og spillerutvikler

Spenningen var stor da klubben for første gang skulle lyse ut stillingen som sportslig leder, trenerutvikler og spillerutvikler. Ville vi få søkere som tilfredsstilte kravene våre??

Endring - 12-13 oktober går klubbens Fair Play høst-cup av stabelen

12-13 oktober går klubbens Fair Play høst-cup av stabelen for lag med jenter og gutter født 2007-2011.

Fair Play - Lidenskap / ekte kjærlighet - Langhus IL fotball

Etter en lang vinter med snø og kulde, men dog med relative gode treningsforhold på både K11 og Tussebanen, varmer solen igjen på hjemmebanene våre. Det er stor aktivitet på ettermiddagene, på kveld og i helgene. Det er rett og slett svært hyggelig å ferdes i idrettsparken. Man kan føle på spenning, glede, litt frustrasjon, men mest jubel og heiarop fra sidelinjen (ingress til artikkelen). De positive tilbakemeldingene fra trenere og innbyttere på sidelinjene er viktig, heiarop fra foreldre/ foresatt, søsken og andre som betyr mye for oss er enda viktigere. Prøv å sett av tid til å se og heie frem barna og ungdommene i fotballgruppen. Det er neppe noe som betyr mer enn gode tilbakemeldinger og støtte fra oss voksne. Alle trenger vi å bli sett, hørt og støtte både i medgang og motgang, eller på dager hvor det ikke helt «vil seg»

Klubbkolleksjon fra Macron

Langhus IL Fotball har inngått avtale med Macron om innkjøp av bekledning og utstyr til klubb og lag. Avtalens varighet er fem år fra 01.02.2019 - 31.12.2023. Avtalen skal følges for alt innkjøp av bekledning og utstyr til klubb og lag der hvor Macron kan levere. Avtalen sikrer ett bredt produktspekter og gunstige priser for klubb, lag og spillere. Bekledningsreglementet gjelder for alle medlemmer av Langhus IL Fotball, og omfatter bekledning og utstyr med påtrykket Langhus IL Fotball-logo og/eller klubbnavn.

Bli med oss på Fotball Gutter og Jenter 2013

Alle gutter og jenter født i 2013 inviteres til oppstart av fotball torsdag 23. Mai kl. 17.00-18.00 på Tusse i Langhus Idrettspark. (kunstgressbanen bak Stil Arena ). Fremtidige treninger vil være Torsdager kl. 17.00-18.30 på samme bane Ta kontakt på langhus.fotball@gmail.com hvis du lurer på noe. Vi håper å se deg på fotballbanen ?!

Dato Hjemmelag Bortelag Res
26.05 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Bøler 2
Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langhus IL Fotball

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
26.05 18:30 Haraløkka kunstgress H
Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior - Bøler 2
Spiller Alder Kamper Mål

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 288720
Ubetalt antall: 157