Follo FK arrangerer STIL Høstfotballskole

7'er kunstgress er nå åpen for trening

Banen er åpen for trening

Langhus IL Fotball og Follo FK Fotballfritidsordning Telenor XTRA

Langhus IL Fotball og Follo FK har inngått et samarbeid med Norges Fotballforbund og Telenor for å styrke vår satsing på etter-skolen tilbud og utvidet treningstilbud for barn og ungdom på Langhus. Fra skolestart høsten 2019 vil det oppgraderte tilbudet være tilgjengelig for alle barn på Langhus. Telenor XTRA Fotballfritidsordning av Langhus IL Fotball i samarbeid med Follo FK (for spillere født 2009-2013)

Langhus IL Fotball og Follo FK Akademi Telenor XTRA

Langhus IL Fotball og Follo FK har inngått et samarbeid med Norges Fotballforbund og Telenor for å styrke vår satsing på etter-skolen tilbud og utvidet treningstilbud for barn og ungdom på Langhus. Fra skolestart høsten 2019 vil det oppgraderte tilbudet være tilgjengelig for alle barn-ungdom på Langhus. Telenor XTRA Akademi av Langhus IL Fotball i samarbeid med Follo FK (for spillere født 2005-2008)

Klubbkolleksjon fra Macron

Langhus IL Fotball har inngått avtale med Macron om innkjøp av bekledning og utstyr til klubb og lag. Avtalen sikrer ett bredt produktspekter og gunstige priser for klubb, lag og spillere. Klubbkolleksjon kan dere finne på Langhus IL Fotball sine hjemmesider. Ligger som hurtigknapp på forsiden. Tøy i klubbkolleksjon kan prøves og bestilles hos Daglig Leder. Shorts og strømper kan kjøpes hos Daglig Leder.

Langhus IL Fotball Fair Play Cup

Velkommen til Langhus Fair Play Cup! Velkommen til fotballcup i Langhus Idrettspark! Det en stor glede for oss i Langhus Fotball å ønske spillere, trenere, dommere, foresatte, supportere og støttespillere velkommen til Langhus Fair Play Cup2019, som går av stabelen helgen 12.-13. oktober!

Endelig i gang som ny Sportslig Leder

Den 1.August hadde jeg min første arbeidsdag i Langhus IL Fotball.

Nye samarbeidspartnere på sponsorsiden

Det jobbes mye i regi av klubben og resultatene blir lagt merke til i nærmiljøet vårt. Det er meget hyggelig å informere om at klubben har fått to nye støttespillere med på laget. I tillegg til våre trofaste støttespillere igjennom en årrekke har vi i klubben nå tegnet sponsoravtaler med Meny Langhus, se link; www.meny.no og OBOS avdeling Ski, se link; https://www.obos.no/

Dato Hjemmelag Bortelag Res
22.09 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Vålerenga 2
29.09 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Bøler 2
27.10 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Grei
12.09 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Kolbotn 3 3-1
01.09 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Haugerud
25.08 Skeid 3 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior
11.08 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Kolbotn 3
26.05 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Bøler 2
Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langhus IL Fotball

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
Jakob E 17 4
Theodor Haavik E 18 3
Shervin F 19 2

Abonner på siste nytt fra hovedsiden

For brukere med Outlook-klient på egen pc:kopier linken under inn i RSS-feedermappen i lokal Outlook-klient:

Gå til "RSS-feeder"-mappen, høyreklikk og velg "Legg til en ny RSS-feed" og lim inn linken i linjen over. Du vil deretter motta en melding i denne mappen hver gang hovedsiden oppdateres med en ny artikkel.

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 302995
Ubetalt antall: 167