Langhus Il Fotball Fair Play cup 2019 ble en kjempesuksess

Årets Fair Play cup for barnefotballen er historie. 135 lag med over 1500 fotballspillere er nå hjemme og fordøyer 2 fantastiske dager i Langhus Idrettspark

Langhus IL Fotball, A-lag(herrer) 2020 !

Det er en glede å fortelle at vi nå kan invitere til trening for Langhus Fotball sitt A-lag(herrer) igjen. For at det ikke skal være noen tvil, Langhus spiller sesongen 2020 i 5.divisjon.

Hva betyr det for spillere, trenere og lagledere å være medlem i en kvalitetsklubb?

Å være medlem i en kvalitetsklubb betyr blant annet større forutsigbarhet og trygghet gjennom tydelige roller og beskrivelser av hvordan oppgaver skal løses

7'er kunstgress er nå åpen for trening

Banen er åpen for trening

Langhus IL Fotball og Follo FK Fotballfritidsordning Telenor XTRA

Langhus IL Fotball og Follo FK har inngått et samarbeid med Norges Fotballforbund og Telenor for å styrke vår satsing på etter-skolen tilbud og utvidet treningstilbud for barn og ungdom på Langhus. Fra skolestart høsten 2019 vil det oppgraderte tilbudet være tilgjengelig for alle barn på Langhus. Telenor XTRA Fotballfritidsordning av Langhus IL Fotball i samarbeid med Follo FK (for spillere født 2009-2013)

Langhus IL Fotball og Follo FK Akademi Telenor XTRA

Langhus IL Fotball og Follo FK har inngått et samarbeid med Norges Fotballforbund og Telenor for å styrke vår satsing på etter-skolen tilbud og utvidet treningstilbud for barn og ungdom på Langhus. Fra skolestart høsten 2019 vil det oppgraderte tilbudet være tilgjengelig for alle barn-ungdom på Langhus. Telenor XTRA Akademi av Langhus IL Fotball i samarbeid med Follo FK (for spillere født 2005-2008)

Klubbkolleksjon fra Macron

Langhus IL Fotball har inngått avtale med Macron om innkjøp av bekledning og utstyr til klubb og lag. Avtalen sikrer ett bredt produktspekter og gunstige priser for klubb, lag og spillere. Klubbkolleksjon kan dere finne på Langhus IL Fotball sine hjemmesider. Ligger som hurtigknapp på forsiden. Tøy i klubbkolleksjon kan prøves og bestilles hos Daglig Leder. Shorts og strømper kan kjøpes hos Daglig Leder.

Nye samarbeidspartnere på sponsorsiden

Det jobbes mye i regi av klubben og resultatene blir lagt merke til i nærmiljøet vårt. Det er meget hyggelig å informere om at klubben har fått to nye støttespillere med på laget. I tillegg til våre trofaste støttespillere igjennom en årrekke har vi i klubben nå tegnet sponsoravtaler med Meny Langhus, se link; www.meny.no og OBOS avdeling Ski, se link; https://www.obos.no/

Endring - 12-13 oktober går klubbens Fair Play høst-cup av stabelen

12-13 oktober går klubbens Fair Play høst-cup av stabelen for lag med jenter og gutter født 2007-2011.

Fair Play - Lidenskap / ekte kjærlighet - Langhus IL fotball

Etter en lang vinter med snø og kulde, men dog med relative gode treningsforhold på både K11 og Tussebanen, varmer solen igjen på hjemmebanene våre. Det er stor aktivitet på ettermiddagene, på kveld og i helgene. Det er rett og slett svært hyggelig å ferdes i idrettsparken. Man kan føle på spenning, glede, litt frustrasjon, men mest jubel og heiarop fra sidelinjen (ingress til artikkelen). De positive tilbakemeldingene fra trenere og innbyttere på sidelinjene er viktig, heiarop fra foreldre/ foresatt, søsken og andre som betyr mye for oss er enda viktigere. Prøv å sett av tid til å se og heie frem barna og ungdommene i fotballgruppen. Det er neppe noe som betyr mer enn gode tilbakemeldinger og støtte fra oss voksne. Alle trenger vi å bli sett, hørt og støtte både i medgang og motgang, eller på dager hvor det ikke helt «vil seg»

Dato Hjemmelag Bortelag Res
27.10 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Grei
20.10 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Nordstrand 3
09.10 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Bøler 2
22.09 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Vålerenga 2
12.09 Langhus IL Fotball G19 Herrer Junior Kolbotn 3 3-1
Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langhus IL Fotball

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS:
Haakon C 19 1
Dennis E 17 6
Jakob E 17 7

Abonner på siste nytt fra hovedsiden

For brukere med Outlook-klient på egen pc:kopier linken under inn i RSS-feedermappen i lokal Outlook-klient:

Gå til "RSS-feeder"-mappen, høyreklikk og velg "Legg til en ny RSS-feed" og lim inn linken i linjen over. Du vil deretter motta en melding i denne mappen hver gang hovedsiden oppdateres med en ny artikkel.

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

Medlemskontingent/treningsavgift 2019
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 285626
Ubetalt antall: 165